Welcome

Dobrodošli na mojem blogu, prostoru, kjer so objavljeni potovalni dnevniki, slike iz potovanj, misli ter takšne in drugačne neumnosti. Glavni razlog za pisanje bloga so moja bolj in manj odštekana potovanja o katerih me ljudje radi povprašajo. Tu je torej prostor kjer si radovedneži lahko pogledate kakšno sliko in preberete kaj se dogaja v mojem malem norem svetu. Enjoy!

nedelja, 27. januar 2013

28. objava   


AKLIMATIZACIJA


Pocasi sem se primoran aklimatizirati. Mraz mi najeda kozo, telefon zvoni in kopici se delo. Verjetno ni tezko uganiti kako mocno pogresam potovanje po Afriki. Vseeno je ze prav, da sem doma. Ta zgodba se je zakljucila in cas je za nove. Zivljenje pripravlja nove zaplete in skrbi, da mi nikoli ni dolgcas. Da pa zares zakljucim ta del ter ponovno srecam vse vas znance in kolege in vam se v zivo pokazem kaksno sliko in ji dodam zgodbo ali dve pa sem se odlocil narediti potopisno predavanje. 3.2. (nedelja) ob 19.00 bom spregovoril nekaj besed o celotni Zahodno-Afriski avanturi in sicer Pri Rdeci Ostrigi v Skofji Loki (Partizanska ulica 1, klik za zemljevid(koordinate> 46.169920  14.310138).

Avto je pri mehaniku. Vzrok strajkov se vedno ni jasen. Vsekakor se bomo borili za njegovo zdravje, njegova prihodnost vec tisocih kilometrov po brezpodjih je neizogibna. V glavi se ze kujejo plani za osvajanje novih saharskih kotickov in odkrivanje novega Azijskega kontinenta. insalah, ali sedaj po slovensko> ce bo boh dau!

Jaz pa se v teh bolecih casih socustvovanja z Toyoto in upanja na njeno cimhitrejse okrevanje grejem v savni, predalckam robo, ki me je spremljala na potovanju, srecujem prijatelje in se pripravljam na novo poglavje, ki se zacenja cez dober teden s selitvijo na Cesko. Natancneje v Brno, kjer bom (upam) prignal podiplomski studij v zakljucno fazo. In ja, kljub planiranemu resnemu in napornemu studiju bo pivo teklo v potokih. ti pa si lepo vabljen/a na obisk in na pomoc pri praznenju neskoncnih kolicin vrhunskega hmeljevega napitka. V casu studija bo blog najverjetneje miroval. mogoce bo celo nekaj casa blokiran. vasi pestri obiski so prineslji zavidljivo veliko stevilo ogledov, to pa mi je dodalo nekaj samozavesti in idej o tisku blogu na papir. mogoce. kako, kdaj in na kaksen nacin ostaja neznanka. vsekakor pa bo blog dobil nov obraz z novimi objavami takoj ob pricetku planiranja novih avantur, ki bodo prinesle nove zgodbe. kolikor se poznam bo to se letos. najkasneje jeseni. 


Prilagam dve fotografiji za vse, ki vas matra firbec kako izgleda moj >emergency travel document< v koncni podobi.



Se enkrat vsi lepo vabljeni na potopisno predavanje v Rdeco Ostrigo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar